tisdag 22 februari 2011

DVD: Game of Death

GAME OF DEATH (Nordisk Film)
Wesley Snipes, den gamle burfågeln, är tillbaka med en ny actionrökare av direkt på DVD-varianten, förstås, och inspelad mellan rättegångarna innan han åkte in i finkan. Den här gången drabbar han samman med Zoe Bell och Gary Daniels så att tänderna flyger. Okej, kanske inte tänderna, men här knäcks det ben en masse.
Eftersom jag redan recenserat filmen på Xomba - på engelska - hänvisar jag till den texten. Det är ju ganska poänglöst att sitta och översätta den, eftersom ni alla begriper detta för fransmän främmande språk. Min recension hittar ni HÄR.
Vad jag inte nämner i den recensionen, är att jag hörde att Snipes bedömdes lite som paria innan inspelningen och en del ville inte befatta sig med projektet. En tjej jag känner var eventuellt på gång fören roll i GAME OF DEATH, men hon rekommenderades att inte ta den - just för att inte besudlas av Snipes nu skamfilade rykte. Lite synd, eftersom den här filmen är över genomsnittet när det gäller D2DVD-action.
På Xomba delar jag inte heller ut syndiga dvärgar, så de kommer här:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar