lördag 12 februari 2011

Die Hard Aliens

DIE HARD 5 är på gång och Bruce Willis återkommer förstås i huvudrollen. Hur skulle det annars se ut? Men med tanke på hur sketen DIE HARD 4.0 var, hoppas jag att de går tillbaks till rötterna och gör en R-rated film där John McClane, röker, svär och skjuter bovar så att blodet sprutar. Men det är väl knappast troligt - fyran spelade in kopiöst mycket pengar och Hollywood tror att det berodde på att den hade PG-13-gräns - en sjukdom som smittade av sig på efterkommande actionfilmer.
I vilket fall: nu har regissören till DIE HARD 5 utsetts. Noam Murro heter han, och SÅ HÄR skriver The Hollywood Reporter.
Den nya ALIEN filmen fick förra månaden namnet PROMETHEUS. Sedan tidigare är det klart att Michael Fassbender och Noomi Rapace ska medverka i Ridley Scotts film. Men nu har även vad jag antar är huvudrollsinehaverskan tillträtt: Charlize Theron. HÄR rapporterar Variety. För det var väl ingen som verkligen trodde att Rapace hade fått huvudrollen, va?

6 kommentarer:

Fredrik sa...

Vet du om det bara är rykten eller om det ligger någon sanning i det? Blir det bara en film? Jag hörde två först. Jag är spänd. Det var länge sen jag såg en bra film med gigers killar. 8)

Pidde Andersson sa...

Vaddå, om Scott ska göra två prequels? Ingen aning, det har jag inte hört ett ord om. Jag vet bara att det ska göras en ny film och att inspelningen börjar inom kort.

Hoppas även att de filmar Johan Wanloos idé ALIENS VS. RÄNNSTENSUNGAR.

Johan sa...

Die Hard 1: McClane räddar en byggnad. Die Hard 2: McClane räddar en flyplats. Die Hard 3: McClane räddar en stad. Die Hard 4: McClane räddar landet. Die Hard 5: McClane räddar VÄRLDEN! Det är det enda logiska fortsättningen. Självklart hade det varit roligare med en R-rating, mn det kommer ju förmodligen inte hända så det är väll bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa

Pidde Andersson sa...

DIE HARD 6: McClane räddar universum. DIE HARD 7: McClane dricker en kopp kaffe och äter en bit butterkaka på Ambrosia vid Triangeln i Malmö.

Fredrik sa...

DIE HARD 8: McClane är gud. Förgör människan.

Jag vet inte hur det kom sig, men halva frågan föll bort.

Jag läste att Angelina Jolie skulle vara med i Alien. Är det sant? 8)

http://unfilmable.blogspot.com/2011/01/alien-prequel-is-no-more.html

Nu så. 8)

Pidde Andersson sa...

DIE HARD 9: McClane har det lite tradigt.

Jo, Angelina Jolie ska spela wookie i nya Alienfilmen. Det är sant. Stig Grybe ska spela android.

Skicka en kommentar