måndag 14 februari 2011

Bästa sättet att börja veckan!

Måndag morgon. Kallt, grått och trist. Låt oss liva upp den arla morgonstunden tillsammans med Soledad Miranda och sväng!

2 kommentarer:

Niko på Blogvertiser sa...

Hej!

Vi på Blogvertiser vill inbjuda dig till vårat nätverk av bloggar där du har möjlighet att tjäna pengar genom att skriva recensioner och omdömen åt våra annonsörer.

Efter att ha besökt din blogg tycker vi att den har ett bra upplägg och innehåll som våra annonsörer troligtvis skulle uppskatta.

Blogvertiser har i dagsläget väldigt många bloggar och annonsörer men vi är alltid i jakt på nya kvalitetsbloggar som vi kan hjälpa tjäna pengar genom vårt nätverk.

Vanligtvis så betalar en blogg post allt mellan 50-1000 kr beroende på bloggens trafik och kvalité. Annonsören bestämmer om ett ämne som du ska skriva om men det är helt upp till dig och bestämma vad du skriver och känner du att informationen inte är intressant för din blogg så kan du neka uppdraget utan några som helst problem.

Om detta låter intressant så får du gärna gå in på vår hemsida (http://www.blogvertiser.se) och läsa lite mer eller kontakta mig per mail så kan vi personligen berätta lite mer.

Fakta:

Du kan tjäna pengar!
Du bestämmer om du vill blogga om uppdraget.
Uppdragen kan ta allt mellan 5-30 minuter och skriva

Med vänlig hälsning
Niko Lupala
www.blogvertiser.se

Pidde Andersson sa...

Kommer ni att annonsera för Soledad Miranda-filmer?!

Skicka en kommentar