fredag 11 februari 2011

Ankchock! Kalle och Kajsa gifter sig!

Egmont Kärnan

Länk till Egmont Kärnan s pressrum

Pressmeddelande

Ankchock! Kalle och Kajsa gifter sig!


Ankchock! Kalle och Kajsa gifter sig!
De flesta serier om Kalle och Alexander Lukas slutar med ett svidande nederlag för Kalle, medan hurrarop och Kajsas gunst brukar tillfalla den irriterande lyckosten Alexander. Men ibland är Kalle en lyckofågel och vinner hela klabbet! Vi gillar alla Kalle trots hans dåliga omdöme, hetsiga humör och – inte minst – hans oförtrutna försök att lura andra ankor, och det slutar ju för det mesta i förskräckelse. Därför värmer det lite extra när Kalle någon enstaka gång vinner prinsessan och halva kungariket! I Kalle Anka & C:o nr. 7 anar vi bröllopsklockor klämta!
Kommer Kalle äntligen att lyckas den här gången? Kommer Kalle att få sin kära Kajsa?

KÄNDISAR! KÄNDISAR! KÄNDISAR!
Kändisfest i Ankeborg! Vilka kända kändisar känner sig kallade till årets tjusigaste jättebröllop?
Ett stort intåg av berömdheter är på väg till Ankeborg. Skvallerbloggaren Sture Struntprat varnar om tidernas intåg av kändisar till årets viktigaste begivenhet, det majestätiska bröllopet mellan Kalle och Kajsa!!
Sture Struntprat rapporterar direkt:
”Festen startar grandiost och de första gästerna är på väg uppför den röda mattan! De första att anlända är Prinsessan Kvacktoria med sin man Fåniel på armen. Tätt efterföljd av en stilig typ med benen tryggt planterade ner i de stilbrytande fotbollsskorna. Det är ju Zkatan Tjibrahimovic! Bakom honom kan vi skymta hela Sveriges Reidrik Frenfeldt med hustru. Den underbara komikern Puttra Mera kommer inte ensam, hon har sällskap av multikonstnären ”Rockarn” Varg . Och sanna mina dar, där kommer programledaren Tristian Bok! Och ingen fest utan våra kända bloggare: Där är Brunett-Berta och Tjabba von Nordow. Åh! Jag är hänryckt! Här kommer det förnämt besök från utlandet! Självaste Panna Tekanna, gigastjärnan Smarris Pilton och knäppgöksfröken Lady Haha! En sådan härlig, fantastisk kväll detta kommer att bli! Vi återkommer senare med chockerande avslöjanden och vilt skvaller!”
Vem tror du kommer på festen?


Läs mer i Ankeborgsposten: http://www.facebook.com/Ankeborgsposten eller på Kalle Ankas officiella hemsida www.kalleanka.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar