måndag 3 januari 2011

TOPPRAFFEL! sörjer: Pete Postlethwaite

Jösses! Det här året börjar ju inte bra... Först Per Oscars-
sons eventu-
ella men högst troliga död, och så plötsligt och helt utan förvarning beskedet om att Pete Postlethwaite har gått bort, 64 år gammal.
Det var ju inte längesedan jag skrev om honom här i TOPPRAFFEL! - han medverkade ju i THE TOWN, som hade premiär häromveckan.
 Dessförinnan medverkade han i INCEPTION, SOLOMON KANE och CLASH OF THE TITANS ... och en lång, lång rad andra filmer.
På en fest träffade jag en gång en söt engelsk tjej som var skitfull på typiskt brittiskt sätt och hängde runt min hals ett par timmar. Hon sa att hon ville bli manusförfattare eller något och gav mig sitt rosa visitkort. Först senare när jag tittade på kortet såg jag att hon hette Postlethwaite. Jag har självklart undrat sedan dess om hon var släkt med den berömde skådespelaren.
HÄR rapporterar BBC om dödsfallet.

2 kommentarer:

johannes pinter sa...

Riktigt tragiskt!

Anonym sa...

Ja det var tråkigt. Såg honom i Alien 3 i går.

/Tomiggo

Skicka en kommentar