fredag 14 januari 2011

Här är den nye Spindelmannen

Åkej, pågar och töser, här är så den första bilden på Andrew Garfield som Spindelmannen i den kommande filmen, som än så länge inte har någon titel. Får jag föreslå SPINDELMANNEN I SUPERHJÄLTEFORM eller NU GÅR SKAM PÅ TORRA LAND, PETER PARKER.
Vad finns att säga om bilden? Nja, inte särdeles mycket. Jag har inga kommentarer. Eller vad säger ni?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Varför ändra på dräkten? Den här är lika dålig som Kjell Bergkvists småländska.

/Tomiggo

Jimmy Wallin sa...

Tycker hela projektet känns väldigt onödigt. Raimis andra Spindelfilm är en av de bästa superhjältefilmer som någonsin gjorts, är mer sugen på att se om den än en reboot. Ja, faktum är att jag är mer sugen på Åsa-Nisse...

Att döma av bilden så har han tydligen slagits mot någon med klor. Vågar man gissa på att Dr Connors prövat sitt ödleelexir?

Pidde Andersson sa...

Jo, en reboot är fullkomligt onödig. Det är ju som att reboota ... SPIDERWICK. Eller Harry Potter. Men det har jag nog ältat om tidigare här på TOPPRAFFEL!. Eller så borde jag ha gjort det.

Någon med klor. Tja, kanske är det Connors - eller är det månne Gamen? Det sistnämnda vore onekligen intressant. Eller så har han bara blivit klöst av Mary-Jane.

Ärligt talat märkte jag inte att dräkten är ändrad...

Anders Vädin sa...

Det är inte "den" Dr. Connors som rivit honom - det är nämligen Chuck Connors, en man “som man kan säga är sjuk”,

Pidde Andersson sa...

He he he he!

Jimmy Wallin sa...

Ben Kingsley var ju tänkt att spela Gamen i en av Raimis filmer innan man skrev om manus. John Malchovic uttalade sig om att han skulle spela samma gam i Raimis fjärde film bara ett par dagar innan projektet avblåstes. Kingsley hade antagligen varit alldeles lysande och det mesta tyder på att Malchovic hade varit det motsatta.

Skicka en kommentar