söndag 19 december 2010

Snuskiga julrim

När jag kollar på TOPPRAFFEL!s statistik hittar jag de mest märkliga fakta. Som att den i särklass vanligaste söktermen folk har använt denna vecka för att komma till TOPPRAFFEL! är "snuskiga julrim". Och tittar jag på de senaste månaderna, så ligger "snuskiga julrim" högt upp bland sökorden, strax efter de mer naturliga "toppraffel", "piddes blogg" och så vidare.

Snuskiga julrim? Men... Varför? Vad har det med min blogg att göra? Här finns ju inga rim överhuvudtaget, snuskiga eller ej, detta är en blogg utan rim och reson.

Men... Om det nu är snuskiga julrim ni vill ha, så får jag väl dra till med några.

Hmm...

Tomtemor satt vid bordet och njöt
av tomtefars goda julegröt
Stjärnorna gnistrade
natten var ung
Tomtefar hade rakat porrpung


Denna julegåva
det kan jag lova
är nåt du kan behöva
en grej köpt på Grottan
du trycker den långt opp i röva

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Gud bevare mig väl. 8) Inga fler rim va? ;)

Anonym sa...

Whoo-hooh! Referens till Hallongrottan!

Håkan / Wakuran

Skicka en kommentar