måndag 27 december 2010

Nia Peeples i våra hjärtan

Som jag nämnt upptäcker jag ibland festliga märkligheter när jag kollar statistik och vilka söktermer folk har använt för att hitta hit till TOPPRAFFEL!
BEHIND THE GREEN DOOR heter en klassisk porrfilm med Marilyn Chambers i sin debut. I Sverige döptes filmen till BAKOM LUSTANS GRÖNA DÖRR. För att hamna på TOPPRAFFEL! har någon därute i landet knappat in "Bakom gröna lyktans dörr porrfilm"...
Jag upptäckte också till min stora förvåning att väldigt många plötsligt och oväntat sökt på Nia Peeples under förra veckan. Man kan ju undra varför.
Ah, Nia Peeples! Min favorit från tonåren. Hon är aktuell på amerikansk DVD i februari. Då släpper nämligen det glada mockbusterbolaget The Asylum BATTLE OF LOS ANGELES. Självklart ska du inte blanda ihop den med storbudgetfilmen BATTLE: LOS ANGELES som går upp på bio en månad senare.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar