måndag 6 december 2010

När jag är elektriker

När jag är elektriker, ja då vet man inte vad som kan hända.
Här under hittar ni Brett Kellys PREY FOR THE BEAST; en kanadensisk monsterfilm från 2007 - jo, det är hela filmen, och den ligger där helt lagligt.
Och läser ni eftertexterna kommer ni att notera att det står
Electrician: Pidde Andersson.
Jo då. Så kan det bli ibland....Och om ni inte orkar se hela filmen, så kan jag snabbt och enkelt gå händelserna i förväg:


Hmm, även min gode vän MJ var elektriker här...

8 kommentarer:

Micke sa...

Du har tydligen en hel del dolda talanger - nästa gång du kommer förbi har jag en del ledningar som behöver dras om och kontakter som behövs kopplas om.

Pidde Andersson sa...

Sorry, jag reder bara ut det om det handlar om ledningar i tält i skogen. Och jag har koncentrerat mig på kanadensiska förhållanden.

Tobias Thuresson sa...

Vad är det för cred du har på Bikini Chain Gang nu igen? Orkar inte gräva fram den ur hyllan och se efter.

Pidde Andersson sa...

BIKINI ROUND-UP, är det. Jag är Assistant Stylist. Menar du att du har den? Jag har aldrig sett filmen. Den finns även ute som THE GOOD, THE BAD & THE BEAUTIFUL; har för mig att Folk Å Rock i Malmö hade ett ex.

Tobias Thuresson sa...

Vad märkligt. Har endast en double feature från Retromedia med Bikini Chain Gang och Bikini Airways nämligen och du står inte listad i Bikini Airways. Nån Bikini Round-Up har jag inte sett. Hmmm... The plot thickens?

Pidde Andersson sa...

Vaddå, menar du att jag står listad i BIKINI CHAIN GANG? Det var nämligen först meningen att jag skulle listas där. Om så är fallet, vad har jag för credit? Måste ju uppdatera på IMDb...!

Tobias Thuresson sa...

Nu har jag kollat cred:en. Stylist Assistant står du listad som. Och yep, i Bikini Chain Gang.

Pidde Andersson sa...

Tack för det! Nu har jag skickat uppdatering till IMDb... Och när jag var där, upptäckte jag en annan grej. Skriver ett inlägg om det om en liten stund.

Skicka en kommentar