tisdag 7 december 2010

Musse Hasselvall gör långfilmsregidebut

Hrm... Måste erkänna att denna pressrelease fick mig att fnissa... Idén låter ju oerhört konstig. I alla fall för att vara ett svenskt projekt.


NICE ENTERTAINMENT

Länk till NICE ENTERTAINMENTs pressrum

Pressmeddelande

Musse Hasselvall gör långfilmsregidebut

2010-12-06 12:14
Musse Hasselvall gör långfilmsregidebut
MUSSE HASSELVALL GÖR LÅNGFILMSREGIDEBUT
NICE ENTERTAINMENT som tillsammans med Felix Herngrens produktionsbolag FLX FILM nyligen förvärvat rättigheterna till succéboken ”Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann” har ingått ett samarbete med SF för att producera långfilm i regi av Musse Hasselvall.
Regissören och kampsportsprofilen Musse Hasselvall ska regissera en komedi med kamportstema. Inspelningenär beräknad till sommaren 2011 och planerad att ske i bl.a. Sverige och Ukraina. Just nu sker utvecklingsarbeteti ett samarbete mellan NICE och SF. Medverkar gör bl.a. Musse Hasselvall och Andreas Halldén, båda bl.a. kända från TV-succén RALLARSVING.
Filmen är planerad att ha biopremiär i 2012. Dessutom planeras en spin-off serie för TV som är tänkt att bli en fristående fortsättning på filmen.
”Det kommer att bli en hård komedi om två mjuka killar i en tuff miljö; en kampsportsfilm för hela familjen”, säger Musse Hasselvall.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar