onsdag 1 december 2010

Jävlas inte med Harry Potter-fans!

...Apropå Xomba.com:
Min recension av den senaste Harry Potter-filmen, som jag gav två syndiga dvärgar här på TOPPRAFFEL! och som inte genererade några reaktioner, finns även på engelska. Den versionen fick dock folk i utlandet att sätta chokladmjölken i halsen! Herrejävlar, det här är inte klokt. Jag har nog aldrig varit med om något liknande. Kommentarerna är hur många som helst, de är långa, och de flesta ungarna hatar mig! Det är fullkomligt fantastiskt! Rabiata trollkarlsfans, de är till och med värre än TWILIGHT-fansen. Och de verkar inte kunna tillräckligt mycket om film för att förstå mina tydliga argument. Kolla in kaoset här: 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lite som Dune, då... Försök fatta den utan att ha läst boken. :D

Pidde Andersson sa...

Fast David Lynchs knasiga film begrep väl inte ens de som läst boken?
Fast för att begripa de två 47:an Löken-filmerna måste man nog ha läst serierna...

Spiring sa...

För att begripa hur fruktansvärt usla Löken-filmerna är, så usla att de är rätt skojiga, behöver man dock inte ha läst serierna för att fatta. "Huga, huga!!"

Serien var ju också rätt skojig, även om det är först i vuxen ålder jag fullt ut har förstått blinkningarna åt herrtidningsläsarna (som "Löken" och "69:an"). Vad tuttar var visste jag dock redan som liten. Väääldigt liten.

Pidde Andersson sa...

Jag undrar hur manusen till Lökenfilmerna såg ut. Flera sketcher i dem ÄR ju totalt obegripliga. Jag får intrycket att de bara tagit seriesidorna rätt upp och ner och filmat dem, utan att bry sig om att anpassa dem till filmmediet - dvs, de funkade kanske som serier.
Jag känner ju Lasse Åberg, som jag självklart kallar general Painriche. Han har berättat en hel del fantastiska stories från inspelningen av 47:AN LÖKEN BLÅSER PÅ.

Spiring sa...

Jag tyckte förresten inte kommentarerna på Xomba var så farliga, jag hade väntat mig sida upp och sida ner med hatkommentarer men det var ju bara en del spridda såna. Förvånansvärt många välartikulerade och resonerande svar, till och med några som höll med.

Pidde Andersson sa...

Men de är ju ändå jävligt upprörda. Så här mycket respons får man bara när man skriver om TWILIGHT och POTTER. Intressant att en del är så upprörda att de skriver kommentarer som är längre än min recension. Även om de är resonerande går de i slutändan på att man MÅSTE läsa böckerna och att det aldrig kan vara fel på Potter.

Niklas sa...

Bra som fan, Pidde! Bara ge dom jävlarna.

Skicka en kommentar