onsdag 15 december 2010

Återfunna!

Som kanske är bekant var jag krönikör på Expressen 1995-97. Dessa krönikor fanns aldrig ute på tidningens hemsida. Och själv hade jag ingen egen hemsida. Till råga på allt, sparade jag texterna på disketter som skickades till och från redaktionen. Dessa är sedan länge försvunna eller trasiga. Och min mapp med alla tidningsurklippen är också gone, baby, gone.
Jag har själv inte läst de här grejorna sedan jag skrev dem.
Men gissa vad jag hittade alldeles nyss! Tack vare den moderna teknikens under...
Javisst: mina Expressenkrönikor. Digitalt.
Frågan är nu: vad ska jag göra med dem? Ska jag återpublicera dem här på TOPPRAFFEL!? Vad tycker ni? Frågan är om de håller och är värda att läsas om. Jag var ju bara en ung spoling på den tiden...

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Ja va fan, lägg ut det då du har lite att skriva. :D Låter ju lysande.

Micke sa...

Lägg det på en separat blogg typ Toppgaffel o Obskyra

Skicka en kommentar