fredag 12 november 2010

Ökar och bökar mest i svensk press

Eller "Stökar mest i svensk press!" som Svenska MAD brukade trumpeta.

Jag noterar att TOPPRAFFELs besökarstatistik ökat med 100-150 pers om dagen de senaste veckorna, efter att tidigare legat på samma nivå i flera månader eller år. Undrar vad det beror på, om det är specifika ämnen eller inlägg som lockar (min gamla recension av DRAKTRÄNAREN är just nu mest läst).

Kom igen nu! Kan vi se till att dubblera besökarantalet under de närmaste veckorna? Kom igen, kom igen, häpp, häpp, häpp!

...Eller var det förresten "Stökar värst i svensk press!" det stod?

4 kommentarer:

Micke sa...

Kan ju lova att det inte har att göra med att filmen är DVD-aktuell...

Pidde Andersson sa...

Jag vet att den är DVD-aktuell, men varför just den, och inte övriga DVD-aktuella filmer jag recenserade när de gick på bio? DRAKTRÄNARENS publik känns dessutom inte som den som kollar upp recensioner innan de hyr en film...

Joel Burman sa...

Tror mycket väl att succen kan ha med att göra att du är nominerad till filmblogs pris på stora kulturbloggen.

Pidde Andersson sa...

Det hade jag ingen aning om! Efter att ha kollat upp det, visade sig att jag i slutändan inte blev nominerad till priset - men tack för tipset! Jag skriver ett litet inlägg i saken...

Skicka en kommentar