måndag 8 november 2010

Norgerapporten

Idag blev jag påhoppad av en norsk journalist som ställde frågor om serieskjutningarna i Malmö och gripandet av en 38-årig misstänkt. Det visade sig att jag inte hade så mycket att säga.
Fast jag sa inte att jag inte håller med Sydsvenskan som häromveckan skrev att det handlade om en man som tagit lagen i egna händer. För det stämmer ju inte. Serieskytten pangar på oskyldiga människor, lite på måfå, verkar det som, det enda offren har gemensamt är att de har invandrarbakgrund.
Om det handlat om en kille som tagit lagen i egna händer, då hade han gått runt och skjutit ner alla kriminella, mordiska gängmedlemmar - medan vi Malmöbor förstås stått upp och applåderat. Nej, det hade vi inte gjort, men jag tror att få hade protesterat.

Idag såg jag även Jalle Lorensson skynda fram, bärande på en portfölj.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar