tisdag 9 november 2010

Media rapporterar om zombiesmittan

Landskrona - Sveriges Pittsburgh. Igår tipsade jag förstås några vänner och kollegor om det osannolika zombierafflet ZON 261, vilket resulterade i ett par texter.
I dagens Sydsvenskan har Mattias Oscarsson skrivit en hyfsat stor artikel i vilken även Fredrik Hiller uttalar sig. Artikeln går att läsa HÄR. Högtflygande planer - 3D och grejor. Hiller påstår även att zombiegrenen är den mest bespottade inom skräckgenren, men jag skulle nog vilja påstå att teenslashers och tortyrporr ligger värre till.
Helsingborgs Dagblad/Landskrona Posten borde ha ägnat ett uppslag till Hillers projekt, tycker man, men det blev bara en pytteliten grej som kan läsas HÄR. Men redan igår bloggade min gamle kollega Stefan Lindqvist om det hela.
För övrigt tycker en av mina kompisar i Landskrona att promon liknar en dramadokumentär om staden i fråga.

2 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Dylika initiativ ska ju i princip stöttas, men är inte Zombies vansinnigt uttjatat vid det här laget? Kan inte med mer sånt personligen.

Pidde Andersson sa...

Jo, zombiegenren peakade för några år sedan. Dessutom kom en massa no-budgetfilmare på att man kan skita ner sina polare och låtsas att de är zombies, och så filmar man dem hemma på bakgården och släpper filmen på DVD.
Fast BRA zombiefilmer är ju alltid välkomna.

Skicka en kommentar