tisdag 30 november 2010

Inlägg nummer 100 - igen!

Det har hänt en del med TOPPRAFFEL! de senaste månaderna. Dels har antalet besökare ökat med 150-200 pers om dagen. Jag har fortfarande långtifrån lika många läsare som de "stora" bloggarna; men ändå fler än de flesta andra.
Och återigen har jag lyckats komma upp i hundra inlägg på en månad. Precis som förra månaden. Och lika oplanerat. Jag har ingen aning om varför det plötsligt blir så här många inlägg. Är det månne så att jag sporras av det ökande besökarantalet? Eller är det bara så att jag haft mer att skriva om?

2 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

Du är väl värd fler läsare. Inte bara behandlar du mainstreamfilmerna på ett mer begripligt sätt än vanliga recensenter - du tar dessutom upp de filmer som de vanliga recensenterna ignorerar av olika anledningar.

Pidde Andersson sa...

Tja, det är ju sällan "vanliga" recensenter hyllar SPACE CRASH vid sidan av IGELKOTTEN.

Skicka en kommentar