söndag 21 november 2010

DVD: Mega Piraya

MEGA PIRAYA (CcV)
Det är sällan det händer, men nu har min själ ännu ett toppraffel från mockbuster-
bolaget The Asylum kommit ut på DVD i Sverige. Denna gång handlar det om den flängda MEGA PIRAYA. Distributör är nya CcV och det är onekligen lite märkligt att de släpper den här och inte MEGA SHARK VS. GIANT OCTOPUS, den mer kända och populära Asylumrullen. Fast det är ju klart, den tredje december har Alexandre Ajas PIRANHA 3D kraftigt försenad biopremiär i Sverige, så CcV siktar väl på att locka till sig samma publik.
Nu förväntar ni er att jag ska recensera MEGA PIRAYA, men se, det tänker jag inte göra! Det har jag nämligen redan gjort. På engelska. Den recensionen kan ni läsa HÄR. Gå inte och tro att jag orkar översätta den.
Men vad jag tänker göra här på TOPPRAFFEL!, och som jag inte gör på Xomba, är att dela ut syndiga dvärgar. Så här kommer mitt betyg på filmen:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar