lördag 2 oktober 2010

Volvo lanserar nytt nagellack

Volvo Personbilar Sverige Aktiebolag

Volvo lanserar nytt nagellack

2010-10-01 11:07


Vibrant Copper. Ember Black. Cosmic White. Passion Red.
Volvo Personvagnar erbjuder fyra moderiktiga nagellacker som vart och ett matchar en billack. De fyra lackerna lanseras samtidigt som de två nya bilarna Volvo S60 och V60.
- I samband med lanseringen av de båda bilmodellerna vill vi göra något annorlunda och med en twist av humor, säger Yvonne Hall Tobiasson, ansvarig för merchandise och licensiering på Volvo Personvagnar.
De tre första färgerna Vibrant Copper, Ember Black och Cosmic White kom i ett gemensamt kit redan i våras och blev en omedelbar succé när de första gången visades på en bilsalong i Genève i Schweiz. Det har hittills sålts imponerande 2 700 kit men målet är att dubbla det antalet.
Och nu kommer uppföljaren - klarröda färgen Passion Red. Den är ett signum för Volvos unika stylingpaket R-design. Den lacken säljs separat. Premiären sker den 30 september i samband med en internationell bilsalong i Paris.
Cecilia Stark, designer och färgspecialist på Volvo Personvagnar har varit med om att ta fram de olika lackkulörerna. I sitt arbete låter hon sig inspireras långt utanför bilvärlden, och just nagellacksfärger är en av hennes inspirationskällor.

Samtliga nagellacker köps antingen i Volvoåterförsäljarnas butiker, eller via webshop. Adressen är www.volvocars.com/collection.
Cirkapris för kitet med tre lacker är 149 kronor och enbart Passion Red kostar 89 kronor.

Volvo Personbilar Sverige. Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående varning ändra färger, specifikationer, tillbehör, material och modeller.
Klicka på länken nedan för att läsa mer on-line
https://www.media.volvocars.com/go/204e3145-2321-4fc5-b91c-7718fb254bff.aspx

0 kommentarer:

Skicka en kommentar