fredag 29 oktober 2010

Studio S släpper Studio S!

Häromåret sa jag till SEO på Studio S Entertainment att han borde försöka släppa det legendariska TV-pro-
grammet om videovåldet. Fast jag kände ju på mig att det är en omöjlighet på grund av alla filmrät-
tigheter och annat, vilket förstås SEO också påpekade.
Kors i röven.
Sedan dess har Studio S släppt alla filmer som det visades klipp ur i det beryktade programmet, utom MOTORSÅGSMASSAKERN, som ligger på Atlantic.
I december är det 30 år sedan SVT visade Studio S om videovåldet och moralpanik skapades. Studio S Entertainment firar detta med att släppa en Studio S-box. Vad innehåller den mer än alla filmerna? Jo:
STUDIO S FRÅN 1980!!!
SEO lyckades få loss programmet - plus en del uppföljningsprogram från SVT.
Jag kommer att återkomma i ämnet...

3 kommentarer:

Nicklas Astfors sa...

Haha, va gött, då kanske en annan som inte ens var född då se detta kultprogram! :)

Pidde Andersson sa...

Om det inte tagits bort, har programmet faktiskt funnits på YouTube ett par år. Jag länkade till det på "gamla" TOPPRAFFEL! på Metrobloggen.
När SEO ännu inte fått rättigheterna föreslog jag att han kunde göra sin egen version av det som bonus till boxen. Antingen med enkla animationer, eller en remake med folk som spelar de medverkande. Jag och Nicolas Debot hade passat bra i rollerna. Jag skulle kunna göra den perverse obducenten i panelen, Nicolas den upprörda afrikanska kvinnan.

Anonym sa...

DET hade jag velat se.

/Tomiggo

Skicka en kommentar