lördag 23 oktober 2010

Inte en dag utan ett inlägg

Fast idag blir det i sista minuten. Har liksom varit upptagen hela dagen. Satt och skrev en engelsk version av min recension av PARANORMAL ACTIVITY 2 innan jag begav mig ut på min traditionsenliga vernissagerunda. Avverkade fyra stycken och började nog till och med bli lite på pickalurven på den sista.
Så, efter att ha slängt i mig en kaffe begav jag mig till Filmstaden och såg två filmer på raken; en kritikerrosad som visade sig vara rätt kass, och en kritikerrosad som var riktigt bra. Jag ska försöka skriva recensionerna i morgon.
Men för att detta inte ska bli ett lika meningslöst som poänglöst inlägg, återger jag en liten lustig händelse som utspelades i eftermiddags.
Jag promenerade från Galleri Sagoy på Fridhem ner mot centrum, och när jag passerade polishuset på Storgatan klev två rätt stadiga poliskvinnor ut ur en polisbil, båda bärande på påsar från McDonald's. Ett ung par cyklade förbi dem. "Titta, poliserna har köpt hamburgare!" sa killen. "Det har väl löst ett fall," sa tjejen.
På andra sidan gatan stod ett par TV-team och intervjuade en poliskvinna. Längs trottoaren stod en rad bilar från olika TV-bolag parkerade.
Punchline:
Medan TV-teamen filmade polisen, stod en barsk parkeringsvakt och lappade deras bilar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar