fredag 15 oktober 2010

Gillar du country? Vill du bli chef?

Countrykanalen.se

Countrykanalen.se söker ny ägare!

2010-10-14 12:42
Countrykanalen söker som sagt en ny ägare som kan ta över hela verksamheten, webbsidan, domän namnet mm.   Lämpligt övertagande kan ske runt års skiftet 2010-2011 då ”mina” nuvarande kontrakt går ut. Givetvis kommer jag att hjälpa till med så mycket jag kan i samband med ev. övertagande.
Eventuella intressenter ringer till mig och diskuterar affären, jag kommer inte att sitta och svara på en massa olika email i detta skede. Telefon nummer finns under kontakt på Countrykanalen.se.
Priset då? Rätt pris till rätt köpare! Det diskuteras med den ev. kontakten i samband med visat intresse.
OBS!  Jag kommer inte att skänka bort denna verksamhet!
Varför ska då Countrykanalen.se säljas?
Jo, jag har tappat intresset för det hela, och tycker inte att det arbete JAG gjort levt upp till MINA förväntningar vad gäller spridning och promotion av de artister som valt att stödja mitt arbete. Andra kanske har andra åsikter, men så som jag känner det är det bättre om någon annan kan ta vid och utveckla sidan till något mer och bättre.
Dessutom vill jag prova nya spännande projekt som ligger och gror i huvudet.

Mvh. Per Gyllingberg (ägare av Countrykanalen.se)

Countrykanalen.se - Din guide till countrymusiken

0 kommentarer:

Skicka en kommentar