måndag 27 september 2010

Rafflande pressrelease

Dolph Lundgren utkommer med en personlig träningsbok


Hösten 2011 utkommer en av Sveriges mest kända filmstjärnor Dolph Lundgren, just nu aktuell med Sylvester Stallones film ”The Expendables”, med en personlig träningsbok på Fitnessförlaget.

”De flesta som tränar begår misstaget att inte ha ett träningsprogram som är flexibelt”, säger Dolph Lundgren. ”Jag lever ett liv i Hollywood där allting kan förändras över en natt. Jag vet inte vad som händer om en vecka eller en månad – men jag kan alltid anpassa mig eftersom jag tränar smart. Mitt program kan användas under alla omständigheter, vare sig du har mycket tid eller inte, kan ta dig till gymmet eller inte. Du kan alltid hålla dig i form om du tränar med mig.”

I boken, som utkommer i augusti 2011, får vi Dolph Lundgrens bästa träningstips, samt filosofin och motivationen bakom träningen. Det blir också en personlig bok om livet, filmkarriären och familjen.

Fitnessförlaget är en del av Bonnier Fakta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar