tisdag 17 augusti 2010

Jag smälter som smör i varmt potatismos

Idag trotsade jag det urjävliga regnandet och begav mig bort till Panora för att bevista en pressvisning. Där kontaterade att det var låst. Jag stod i regnet och väntade. Det var bara jag där. Efter en stund kom kvinnan som  basar över Panora. Jag hade tagit fel på dag... Visningen är i morgon...
Pisseblöt måste jag muntra upp mig. Det kan jag göra genom att lyssna på Harry Viktor.
För några år sedan gjorde Fredrik Lindström mockumentären EN STOR SVENSK, om fiktive underhållaren Harry Viktor, populär på 1930- och 40-talen. Tyvärr förstörde Lindström illusionen av att materialet var dokumentärt genom att själv dyka upp i bild som programledare och skämta alldeles för uppenbart. För de fejkade journalfilmerna är övertygande och Viktors sånger är lysande. Som den här!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar