onsdag 4 augusti 2010

Hammer House of Beer

Att gamla fina Hammer Films är tillbaka är ingen nyhet. Men vad som är en nyhet, är att de hittat på ett nytt sätt att dra in pengar till sina produktioner: de säljer öl.
Med start i september kommer man att kunna köpa en rad ölsorter från Hammer House of Beer, försedda med gamla Hammerfilmaffischer som etiketter. "Coffin Ale, a very pale ale, Dracula's Desire, a deep, blood-red bitter, and the very strong, full-bodied IPA Curse of Frankenstein". De kommer även att finnas på fat.

Annat nytt från Hammer, är att de i höst börjar fimatisera Susan Hills spökhistoria THE WOMAN IN BLACK - tidigare har det gjorts en TV-film efter den; jag har inte sett den, men den  anses vara fruktansvärt creepy även av härdade skräckfans. James Watkins som gjorde EDEN LAKE regisserar, för manus står Jane Goldman som  jobbade på KICK-ASS, och i huvudrollen ser vi Daniel Radcliffe - jepp, Harry Potter. Fast han lär nog inte spela den svartklädda kvinnan.

2 kommentarer:

Mr. Kenneth sa...

Ligger inte Hammer bakom en film som bla. spelades in här nere i Skåne nånstans för 2 år sen? WakeWood tror jag den heter och killen som skötte kameran på Frostbiten var även med och filmade denna. Har den försvunnit i labbet eller klipprummet?

Pidde Andersson sa...

THE WAKEWOOD premiärvisades på Fantastisk Filmfestival förra året, men jag var tyvärr inte där. För första gången hade jag inte tid att bevista FFF.
Filmen samproducerades av Solid Entertainment i Malmö, men det var främst en irländsk produktion. Det var en jävla hattande fram och tillbaka med Hammers inblandning, jag vet inte hur det blev i slutändan.

Skicka en kommentar