tisdag 20 juli 2010

Sam Raimi är på det igen

Han får inte göra nästa Spindelmannenfilm, men nu läser jag i dagens Variety att Sam Raimi ska filmatisera en annan serietidning; Earp: Saints for Sinners. Jag kan väl inte påstå att jag hört talas om serien, som tydligen handlar om Wyatt Earp, men utspelar sig i nutid, eller åtminstone en alternativ nutid. Jag letade upp lite exempel på nätet och det ser skräpigt ut på ett sätt som säkert kan leda till en bra film. Varietys artikel går att läsa HÄR.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Serien verkar ju värdelös. Men filmen kan ju bli bra ändå.
Är det inte dags att göra film av Garth snart.
Eller varför inte Riddar Eldhjärta? Jag drömde själv om att spela honom när jag var liten.
Ska nog leta fram mina album och läsa lite nu när det är semester. "Svarte prinsen" och "Ulvarna i Bastogne" bla, vilka album!

Skicka en kommentar