onsdag 23 juni 2010

Rafflande pressrelease!

This just in:

Druvan AB

JOHNNY’S HAMBURGERBEARNAISE


JOHNNY’S HAMBURGERBEARNAISE
Framgångssagan med Johnny’s fortsätter och nu är det dags att välkomna en ny medlem i familjen Johnny’s. Låt oss presentera Johnny’s Hamburgerbearnaise.
Druvan lanserade under vecka 14 Johnny’s Hamburgerbearnaise 260 gram. Den omåttligt populära såssmaken bearnaise omsätter idag 175 mkr i svensk dagligvaruhandel och det är bara att konstatera att bearnaisesåsen är en sås som uppskattas av många svenska hushåll.
Druvan har valt att ta den ett steg vidare och lanserar därför en hamburgerbearnaise. Smaken faller sig naturligt på hamburgaren och höjer den totala smakupplevelsen. Johnny’s hamburgerbearnaise har ett brett användningsområde. Gott till den klassiska hamburgaren, en smarrig sandwich eller den perfekta skinkmackan!
- Vi har fokus på att höja våra kunders smakupplevelser genom att lansera en ny produkt med ursprung i den populära såsen bearnaise. Genom att lansera hamburgerbearnaise i tubform gör vi även produkten lätthanterlig för våra konsumenter. Den är perfekt att ta med sig till sommarens grillpartyn, säger Martin Tregert, produktchef på Druvan.
Med Johnny’s goda tillbehör fixar du snabbt och enkelt en riktigt god hamburgare.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar