måndag 28 juni 2010

Efterlysning: "Stort brev" på avvägar!

Hör upp, läsare!
Igår fick jag en postavi av min kompis Peter på JPS Media. Någon hade skickat ett "stort brev" till mig, c/o JPS Media. Detta skulle hämtas ut på Postens företagscenter.
Det hela är ytterst märkligt:
Jag får aldrig post skickat till JPS Media-adressen. Alltså måste någon, antagligen på ett företag, läst något av mig på den sajten och tyckt att jag borde få vad som nu fanns i det "stora brevet" - en DVD, en bok, ett seriealbum, en T-shirt eller något sådant. Därefter har personen letat efter adressen - och hittat en gammal boxadress som inte gäller längre.
I torsdags hade en påminnelse på avin kommit fram till Peter. Brevet skulle hämtas ut senast dagen innan! Och någon första avi har inte kommit.
Idag gick jag till posten med avin. Det visade sig att någon hämtat ut min försändelse! Eftersom det var ett stort brev, hade de inte frågat efter- och läst in legitimation. Och försändelsen saknade avsändare. Peter säger bestämt att han inte hämtat ut något till mig i tron att det var till honom. Och jag har inte hämtat ut det.
Så: har någon läsare av TOPPRAFFEL! skickat ett paket till mig c/o JPS Media? Hör i så fall av dig! Nu verkar det som om någon har snott något jag ska ha. Det kan dessutom tänkas att det var ett förhandsexemplar av något som inte ska spridas.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar