lördag 17 april 2010

Låt de andra komma in

I oktober har den amerikanska nyinspelningen av LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN; LET ME IN, premiär - med Chloë Moretz som vampyrtösen. Tydligen har man skrivit om manuset en del och anpassat det till Amerika, och huvudpersonerna är omdöpta till Owen och Abby. Inte mig emot. Som kanske är bekant tycker jag att Tomas Alfredsons film är oerhört överskattad och jag har svårt att förstå dess framgångar i utlandet. Ungar som fäller konstruerade repliker är inte precis vad jag gillar, hur stämningsfullt fotot än är.
I vilket fall, i oktober kommer inte bara en ny film, utan även en amerikansk graphic novel från Dark Horse. Serieförfattaren Marc Andreyko skriver en historia som ska spinna vidare på John Ajvide Lindqvists figurer och mytologi. Vem som tecknar har jag ingen aning om. Vi får väl hoppas att det inte är Liv Strömqvist.
Därefter vill jag gärna se LET ME IN-crossovers. TWILIGHT: LET ME LOVE. BLADE IV.0 kommentarer:

Skicka en kommentar