söndag 14 mars 2010

Det ena med det tredje

Igår hjälpte jag en liten asiatisk dam att hitta en souvenirbutik här i Malmö. Hon kom fram och frågade specifikt efter en sådan. Jag har alltid undrat vem fan det är som köper de där prylarna med älgar på. tydligen är det denna lilla dam. Jag tog henne till butiken vid Stortorget. Där brukar det annars bara häcka tyskar.
Damen sa "Malmö is a vely beautiful city!" Jaha. Ja, någon ska väl tycka det. Jag föreslog att hon skulle åka och besöka Landskrona Citadell.

Kändisspotting är inget man kan ägna sig åt längre tider i Malmö. I förrgår såg jag Ola Ström. Igen. Han var troligen på väg till Malmborgs. I Malmö är kändisspotting detsamma som Ola Ström-spotting.
Fast dagen innan såg jag oväntat Henrik Hjelt komma spankulerande. Jag undrade vad han gjorde här. Men så fick jag förklaringen - han ska vara med i THE PRODUCERS på Slagthuset.
Förra veckan kändisspottade jag Jalle, men det räknas inte. Lika lite som Jan Sigurd.

Jag trillade förresten nyss in på en sajt som heter Upcoming Horror Movies. Riktigt trevlig - eftersom den är full av trailers till kommande skräckfilmer, varav flera verkar svåra att hitta annorstädes.

2 kommentarer:

jimmy sa...

Själv såg jag Rolf Lassgård idag men det var i stockholm så det kanske inte räknas...

Pidde Andersson sa...

Stockholm går fetbort. Pluspoäng dock om du spottar Ola Ström där uppe...

Skicka en kommentar