lördag 20 februari 2010

Kanske de roligaste och mest oväntade jag någonsin sett

Nej, jag tittade inte på Melodifestivalen idag heller - men jag kollade förstås in Dolphs följetong, som återfinns på nätet. Det är fortfarande väldigt konstigt och jag vet inte vad jag ska tycka ... MEN!!! Jösses jävlar! DOLPH LUNDGREN KLÄR UT SIG TILL BJÖRN RANELID!!! Blir det bättre än så? Det är ju fullkomligt sanslöst! Dolphan skulle ju kunna leda en egen version av Party hos Parnevik! ...Undrar förresten om Dolphan vet vem Ranelid är...

4 kommentarer:

Johnny Månsson sa...

Vilken dålig skådis han var och det var ju pinsamt att ta del av hela inslaget. Han agerar som en robot.

Pidde Andersson sa...

Tala inte illa om The Dolph!

Johnny Månsson sa...

Han är ett kul linslag och gjorde ett bra sommarprogram men här fungerar han inte.

Pidde Andersson sa...

Som jag skrev, de här sketcherna/inslagen är mest konstiga och bisarra, och inte kul. Men det var fantastiskt att se Dolph som Ranelid!
Vad gäller skådespeleri klarar förstås Dolph actionroller bättre än hela den svenska skådespelareliten, eftersom de saknar vad som krävs.

Skicka en kommentar