fredag 26 februari 2010

En mardröm på Almstigen

Jag bodde ett tag på Almstigen i Landskrona. Rätt passande för mig som gammal skräckförfattare, då det ju i princip betyder Elm Street. Extra passande då Almstigen är en liten gata som går längs gamla kyrkorården - min utsikt var en lummig liten park med flera hundra år gamla gravar. Vid ett vägarbete medan jag bodde där, hittade de en massa rester av skelett - människoskelett. Jag gissade på en galen seriemördare i kvarteret. Dock hade jag fel. Historikerna jublade, eftersom det visade sig att kyrkogården en gång i tiden varit större - det var väldigt gamla döingar man hittat.
Detta skriver jag för att en ny trailer till nyinspelningen av TERROR PÅ ELM STREET nu ploppat upp på nätet. Jag kan ju inte säga att jag är positiv till denna onödiga film. Fast jag var aldrig någon större fan av Elm Street-filmerna när det begav sig. De var lite för plastiga och logiken och lagarna ändrades hela tiden för att passa de långsökta historierna.
...Men just den här nya trailern innehåller ett par grejor som inger hopp. Som repliken "Why are you screaming? I haven't even cut you yet..."


A Nightmare on Elm Street Trailer 2 in HD

Trailer Park Movies | MySpace Video

0 kommentarer:

Skicka en kommentar