söndag 14 februari 2010

Är detta kul eller bara bisarrt?

Nej, jag tittade inte på Melodifestivalen igår. Dock hittade jag veckans filmade inslag med Dolphan:Och jag vet inte riktigt: är detta kul eller bara bisarrt och konstigt? Visst skrattade jag till tre minuter in, när vi ännu en gång får se Dolph som vi aldrig sett honom förut, men jag kan ju inte påstå att manusförfattarna är några lysande komiker. Jag gillade dock repliken "Kom med mig, tolvåriga flicka!"
Inte nog med att detta är första gången Dolphan skådespelar i Sverige och fäller repliker på svenska, så här mycket dialog har han väl aldrig haft i någon film överhuvudtaget?
...Sedan är det en grej som känns lite märklig: för ett år sedan hittade jag och Jimmy Wallin på att Dolph Lundgren skulle vara med i vår serie Mäktige Månsson. Så, där figurerar Dolphan och är skojig och gemytlig. Är Melodifestivalen inne och tullar på vårt koncept? Är det Zelmerlöw, som läst Nya Upplagan, som tipsat?!

3 kommentarer:

Heath Rodger sa...

Ahhh, kul att se att du äntligen gör filmdebut:)

Jag har fått två kompisar att även dem köpa Thundercrack! på dvd och som dem måste visa för sina bekanta. De vänner (åtminstone de som fortfarande vill umgås med mig) som jag visat denna märkliga rulle för undrar alla var i helsicke jag fått nys om den och då skyller jag på dig (eftersom det stämmer). Din recension av den på...vad var det? Alltomfilm nyhetsbrev? Den recensionen gick ju inte av hackor och frågan är: Finns den bevarad någonstans? Skulle vara kul att läsa den igen. Jag vill minnas att du gav filmen specialbetyget 5 aphuvuden(!?)

Nilsson Mandela sa...

Din bok Sex & Våld,
finns den att köpa i nån bokhandel i Malmö?

Pidde Andersson sa...

Heath: Jag tycker att recensionen borde finnas någonstans... JAG har den inte, den försvann nog vid en datorkrasch. Och det måste ha varit innan jag gick över till Gmail, för därefter har jag allt bevarat. Jo, THUNDERCRACK fick fem apor!

Mandela: Nix, den är utgiven som print on demand på Vulkan, och utan ISBN-nummer, så du kan bara beställa den därifrån. Såtillvida ingen bokhandel i Malmö beställer en massa ex ändå och säljer skitdyrt.

Skicka en kommentar