tisdag 5 januari 2010

Taken 2 + Dune + Dagens ord

Franske TAKEN-regissören Pierre Morel är minsann i farten. Enligt Variety håller han nu på att utveckla TAKEN 2 - och det ser vi ju fram emot. Jag ska kanske ta och skicka den där idén till honom, den som diskuterades här i TOPPRAFFEL!: Liam Neesons dotter råkar illa ut när hon är på språkresa i Brighton.
Men inte nog med det, Morel ska även regissera en ny version av DUNE. Men behövs det? David Lynchs floppversion kom 1984. Sedan kom ju maffiga miniserier för TV - fast dem har jag inte sett. Jag började titta på en av dem, men jag fattade ingenting. Morels DUNE ska ha premiär den första juli 2011.
Vidare jobbar Morel på actionfilmen PURSUIT, och han har hunnit regissera John Travolta-filmen FROM PARIS WITH LOVE, som har USA-premiär den femte februari.
...Och slutligen: eftersom Sandra Bullock slår rekord som första kvinna som ensam stjärna i en film spelat in över 200 miljoner dollar, här är dagens ord:
FEMME-DRIVEN.

1 kommentarer:

Thomas sa...

"Språkresa till Brighton"-konceptet håller fortfarande. Morel kan behöva lite skandinavisk dekadens som inspiration. Skicka, för fan!

Skicka en kommentar