torsdag 28 januari 2010

Religiös propaganda och nazister!

Den här tidningen, utgiven 1976 av Ackeförlaget, hade jag hört talas om, men nu när jag läst den konstaterar jag att serien är något av det mest fantastiska jag någonsin läst!
Klicka och zooma in så att sidorna blir läsliga:

3 kommentarer:

Dwight sa...

Ren poesi, finns det fler? Hansi och Pol Pot? Hansi och Idi Amin?

Dwight

Pidde Andersson sa...

Hansi och Kemiske Ali hade passat fint just nu.

Dwight sa...

Ja, sen tycker jag att en TV-serie vore på sin plats. I varje avsnitt torskar Hansi dit på någon politisk inriktning, eller religion. Allt går åt helvete, sen efter trettio år hittar hon hem till sin barndoms tro. Givetvis åldras hon inte en dag under dom här trettio åren. Jag skulle se den, köpa boxen, rubbet.

Dwight

Skicka en kommentar