tisdag 5 januari 2010

Mendes. Sam Mendes.

Denna nyhet trillade in via The Hollywood Reporter för en minut sedan:

Sam Mendes, av alla människor, ska regissera nästa James Bond-film! Hans senaste film var ju allt annat än Bondlika AWAY WE GO, och innan dess REVOLUTIONARY ROAD; knappast fetaction den heller.

Fast det är ju klart, resultatet kan bli ... intressant. Kanske en laid back, intellektuell, dialogdriven Bondfilm?

Eventuellt kan inspelningarna börja i juni för premiär under 2011.

4 kommentarer:

Night of the living Ted sa...

Yes, men glöm inte att den unge mannen som gjort de lågmälda filmerna Insomnia och Memento en gång under 2000 talet fick uppdraget att regissera den nya Batman-filmen

Pidde Andersson sa...

Jag tror nog att Sam Mendes kan vara ett bra val. Hans ROAD TO PERDITION lyckas ju kombinera drama med några actionscener på ett bra sätt sätt. QUANTUM OF SOLICE består ju bara av actionscener av folk som aldrig sysslat med sådant, vilket syns.

Jimmy Wallin sa...

Jag är övertygad om att Mendes kommer att göra något bra utav det.
Något som jag verkligen gillade med CASINO ROYAL var att man lyckats göra Bond till en hyfsat trovärdig karaktär, det är så långt ifrån Roger Moore och hans höjda ögonbryn som man kan komma. Detta är något som man missade helt i uppföljaren. QUANTUM var bara action, hela tiden. Skurken var något av det tråkigaste som skådats i en 007-film (Robert Carlyle inräknad). Förhopningsvis får vi en Bondfilm med HANDLING den här gången.

Pidde Andersson sa...

Grejen är ju att jag, åtminstone som vuxen, nästan tycker att actionscenerna i Bondfilmerna är sekundära. För min del räcker det nästan med en snubbe i snygga kläder som har en snygg bil, rör sig i snygga miljöer och omger sig med snygga kvinnor. Okej, ett bra manus skadar ju inte.

Skicka en kommentar