fredag 8 januari 2010

Hungriga superhjältar

När jag som ung tonåring började köpa amerikanska serietidningar, fascinerades jag dels av hur otroligt många annonser tidningarna innehöll - ganska exakt halva sidantalet - och av hur många coola produkter, filmer och TV-program det fanns på andra sidan pölen. Och så fascinerades jag av reklamserierna för Hostess Twinkies och Fruit Pies. Realistiskt tecknade superhjälteserier, där Twinkies - ett slags små, fyllda sockerkakor - och fruktpajer användes för att bekämpa skurkar.
Jag har fortfarande aldrig ätit en Twinkie i hela mitt liv. Får kanske ta och gå bort till Gray's och se om de säljer sådana där.
Men de gamla reklamserierna fascinerar alltjämt! HÄR finns en sajt som har samlat ihop en hel massa av dem, och HÄR finns ett gänga andra, konstiga reklamserier.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar