tisdag 19 januari 2010

Fräsiga serier! Mums för män!

En gång när jag fyllde år på 80-talet och några polare kom över, hade jag hyrt film åt oss. Den ena var WANTED: DEAD OR ALIVE med Rutger Hauer och Gene Simmons. Den var väl inget vidare. Den andra var Bob Chinns TELL THEM JOHNNY WADD IS HERE! från 1976 med John Holmes som den lika tanige som skarpskjutande och gökande privatdeckaren Wadd på äventyr i Mexiko, tror jag det var. Vi tyckte det var en mycket konstig film.

Jag har sett om den sedan dess. Det mest anmärkningsvärda med filmen är att man här och var snott (eller har de verkligen betalat för den?!) musik av Morricone. Annette Haven har en liten roll, men nämns inte i rollistan. Jag vet inte om jag sett några andra Johnny Wadd-filmer, men även om den här är rätt vissen, är det ju rätt coolt med en porrdeckare gjord för biovisning. Detta var ju inspirationskällan till Dirk Diggler i BOOGIE NIGHTS.

...Och idag tipsade Jimmy Wallin om att en serietidningsversion är på väg! Jodå. HÄR är den.

(Det är möjligt att vi den gången på 80-talet även tittade på klassikern MAI LIN VS. SERENA (1982); en av Michael J Weldons favoritfilmer)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar