tisdag 12 januari 2010

Fantomen & jag

Jag har tidigare här i TOPPRAFFEL! berättat om när jag köpte mitt allra första nummer av tidningen Fantomen, nr 18/1976. Nu satt jag och mailade lite med superhjälte- och Fantomentecknaren Sal Velluto och vi diskuterade Fantomenomslag. Jag kom osökt att tänka på nr 18/76, så jag mailade min story till honom. Han tyckte det var så kul, att han beslutade sig för att låta min text inleda en liten artikelserie i hans blogg - "My first Phantom", ska den heta. Och min lilla text kan ni läsa HÄR. Den är även illustrerad med ett kul foto på mig.

2 kommentarer:

Andreas sa...

Inte är det väl så att du varit i kontakt med den eminente herr Velluto för att diskutera nya serieprojekt? "Kishako - superhjältinnan" eller nåt sånt? ;)

Pidde Andersson sa...

Nej, så som jag minns det, var det han som kontaktade mig först för några månader sedan, i egenskap av "bra kontakt". Men han är ju väldigt "supportive", som det heter på främmande språk.

Skicka en kommentar