fredag 1 januari 2010

2010 - året då vi fick kontakt

Gott nytt år på er, grevar och baroner!
Nytt år och många coola grejor på gång - får väl se hur allt faller ut.
Men ... Vore det inte intressantare om det istället för ett NYTT år efter nyårsafton istället blev ett GAMMALT år? 1977, så vi kan gå på premiären på STJÄRNORNAS KRIG igen och köpa Love Gun (fast den kom kanske '76?). Eller 1937?

2 kommentarer:

Åke Forsmark sa...

När Sjtjärnornas krig kom ... oh ... det var en religiös upplevelse! Jag hade ingen aning om vad det var för nåt utan gick bara av en händelse och såg den. Sen gick jag och såg den varje kväll en hel vecka (det var väl så länge en film gick i Piteå?) och de andra i Piteå filmstudio skulle väl ha uteslutit mej för att ha hänfallit till fascistisk amerikansk underhållningsfilm om inte föreningen i så fall skulle ha fått för lite medlemmar för att få bidrag.

Pidde Andersson sa...

Jag såg STJÄRNORNAS KRIG på Imperial i Landskrona tillsammans med ett par klasskompisar - och vår fröken! Vi satt längst fram i mitten på balkongen (extra spännande!). Jag tror min extas över filmen satt i minst ett år. Jag drömde om STAR WARS och blev exalterad över minsta bilder ur filmen - den var magisk! En filmiljetidning typ HJ eller Allers hade filmen som noverll i ett nummer. Jag rev ur sidorna och häftade ihop dem. På framsidan stod det "med Hamilton Ford", kommer jag ihåg.

Skicka en kommentar