onsdag 9 december 2009

Släppt gubbe

Var ute och intog lunch, och vem fick jag se då? Jo, den där gubben jag skrev om häromdagen; han som blev anhållen på Centralen. Han kom obekymrat spatserande, hummande på en visa.
...Jag passade även på att gå förbi Huggande Kvinnor. De höll på att fotograferas. De stod uppställda som ett fotbollslag, och en av dem stod längst fram, hoppade upp i luften och svingande sin yxa. De tjöt som indianer.
HÄR kan man se en video med dessa frun-TIMMER, som i dagens City framhävs som "sexiga".
Yeah, sure.

2 kommentarer:

Luigi Bava sa...

Jag satt häromkvällen och såg den nyutsläppta DVD utgåvan av Gwendoline från 84. Jävlar, var hittade Studio S denna pärla. Hade aldrig hört talas om den innan.

Har du sett den? Om inte, så är den rekommenderbar. I filmen förekommer det också en dvärg som lystrar till namnet Little Big Man:)

Pidde Andersson sa...

Det var meningen att jag skulle medverka på extramaterialet på den engelska DVD:n och åter intervjuas av Jake West, för att upprepa succén (nåja) från Evil Dead-boxen. Tyvärr hanns det inte med. Förvisso hade jag inte sett filmen sedan den kom (VHS från HemFilms, fyrsidig, glättad annonsbilaga i Scandinavian Film & Video), men Marc Morris och Jake sa att det inte spelade någon roll.

Skicka en kommentar