torsdag 31 december 2009

Se på fan! En döing till!

2009: året då alla dog.
Zelda Rubinstein; den lillsa tanten från POLTERGEIST mm, han sätta tofflorna hon också. RIP.

http://www.examiner.com/x-2232-Fresno-TVMovieDVD-Examiner~y2009m12d30-Poltergeist-actress-near-death (Hon dog efter att artikeln publicerats)

2 kommentarer:

Andreas sa...

Förutom Poltergeist minns jag henne främst från TV-serien Picket Fences där hon var en av många minnesvärda birollsinnehavare. Jag har för mig att hon gick en bisarr död till mötes off-screen i den serien och att jag då antog undermedvetet att det berodde på att hon skulle ha gått bort i verkligheten också. Så var tydligen inte fallet, jag får väl hedra hennes minne med att bättre sent än aldrig kolla in vad hon gjort sedan Picket Fences.

Pidde Andersson sa...

Hon var väl även med i den bisarra Bigas Luna-filmen ANGUISH?

Skicka en kommentar