fredag 25 december 2009

I morgon är en annan dag

Jösses, jag glömde ju helt bort att önska God Jävla Jul igår! Sorry. Men jag tänkte på er allihop. (Nä, det gjorde jag inte, men jag smörar så här i juletid)

Eftersom det snart är ny dag igen, ber jag härmed att få önska er alla en
GOD ANNANDAG JUL!
Idag såg jag förresten OLD DOGS. Recension kommer inom kort. Jag sprang även på min gamle kompis Nasty Idols-Jojje. Han såg ALVIN OCH GÄNGET 2. Han är SJUK I HUVUDET!

...I morgon ska jag se ALVIN OCH GÄNGET 2.

5 kommentarer:

Jimmy Wallin sa...

De senaste dagarna har jag betat av både Alvin och Avatar. Båda två var precis så som jag förväntade mig. Hade jag inte sett Avatar i 3d så hade jag nog aldrig sett klart den.

Pidde Andersson sa...

Så du såg också ALVIN igår?
Frågan är: är det någon skillnad på ALVIN och AVATAR?

Jimmy Wallin sa...

Nej, jag tror att det är lätt att blanda ihop dem. En sak som förvånade mig var skillnaden på publik på de olika filmerna. AVATAR såg jag på Royal, jag satt brevid en skitjobbig kvinna som kommenterade allt på duken ed ord som "cool", "ball" och "sexigt". Hon var dessvärre inte det enda störande momentet, i raden bakom satt ett gäng med tuffa killar som envisades med att härma de blåa snubbarna. Som vanligt var det bara jag som satt kvar under rulltexterna. När jag skulle gå såg biogolvet ut som ett bombnedslag, överallt låg det popcornbägare, dricksglas, halvätet godis och 3d-glasögon. Det måste ha tagit en evighet att städa upp allt. ALVIN såg jag på Entré tillsammans med en barnpublik som skötte sig så mycket bättre. Knappt något snack under filmen och folk hade vett att använda papperskorgarna.
Båda filmerna var väl okej men inte mer. ALVIN är en amerikansk barnfilm och det är sällan mina förväntningar på dem är särskilt höga (min son uppskattade den i alla fall). Att jag såg den dubbad är ju ett minus men jag skrattade faktiskt på en del ställen. AVATAR kändes mest av allt en uppvisning i teknik. Precis som Camerons förra mastodontfilm så lider den av dåligt berättande och ganska tråkiga karaktärer (dessutom är den alldeles för lång). Jag kände mer för Alvin och hans bröder än vad jag brydde mig om den handikappade marinsoldaten i smurfskepnad.

Pidde Andersson sa...

Nu har jag också sett ALVIN OCH GÄNGET 2. Recension kommer inom det snaraste + en av OLD DOGS + AMELIA (premiär nyårsdagen).
Dina upplevelser på AVATAR-visningen var inget med mina på OLD DOGS-visningen. Slutade med att två familjer fick pengarna tillbaka.
Det roligaste med ALVIN var barnpublikens kommentarer. I synnerhet ett plötsligt "TJOCKIS!" som inte hade med någonting att göra, tror jag. Fram för fler treåringar på bio! Annars börs 35-årsgräns gälla. Jimmy får dispens.

Jimmy Wallin sa...

Ser fram emot att höra mer om din skräckupplevelse i biomörkret.

Skicka en kommentar