tisdag 17 november 2009

Varulvsjävelen

I morgon onsdag ska jag se NEW MOON. Ja, det är ju inte så att jag skiter på mig av spänning och längtan. Jag sågade ju första filmen (recension i "förra" TOPPRAFFEL! på Metrobloggen, kolla länk här till höger någonstans).
Fast en grej undrar jag över: sedan trailern började rulla, har jag irriterat mig på den skitfula, uppenbart datoranimerade varulven som hoppar mot kameran på slutet. Kommer varulvarna att vara så här kassa hela tiden? Då blir det ju extra pinsamt.
Nåja. Vi får väl se vad jag tycker i morgon. Är det fortfarande en tösafilm och absolut inte något annat?

3 kommentarer:

jimmy Wallin sa...

Är det inte så att varulvar, även i bra filmer, oftast ser ganska fula ut? Den fine gamle Wolfman liknar mest av allt en skogshuggare.

Pidde Andersson sa...

Jo, jag kan inte komma på att jag sett en riktigt övertygande varulv på film.

Jimmy Wallin sa...

Det finns en del lyckade förvandlingar (tex "an american werewolf in london"), men så fort som den är avklarad brukar det vara svårt att ta de ludna bestarna på allvar.

Skicka en kommentar