torsdag 26 november 2009

Universal Soldier: Regeneration

Man kan börja dagen på betydligt sämre sätt än med UNIVERSAL SOLDIER-nyheter. Roland Emmerichs originalfilm tillhör de få riktigt feta actionfilmer som gjordes på det mesiga 90-talet. Uppföljaren från 99 var väl mest konstig, medan de två TV-filmerna alldeles för billiga.

Jag måste säga att jag hade en del förhoppningar på den tredje filmen, som efter en del titelbyten nu heter REGENERATION. Van Damme är tillbaka, men framför allt är Dolph Lundgren tillbaka som sergeant Andrew Scott ("I'm all ears!"). John Hyams regisserar.

Men nu visar det sig att det trots allt handlar som en direkt-till-DVD-film från Sony Pictures Home Entertainment. I USA släpps den i februari.

Filmen utspelar sig i Ryssland och som synes har den samma gråa look som de flesta andra öststatsactionrullar, typ de med Seagal.

Fast man vet ju aldrig. Filmen kan ju vara kul och underhållande för det.

2 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Och här kommer petmoster och hytter med fingret, men Peters son John är det som regisserat. I övrigt verkar detta hyfsat tattigt i sitt utförande. Men samtidigt lite kul. Bara det att de castat en ryss knappt nån vet vem det är eller bryr sig nämnvärt om är ju humor. Andrei who?, liksom.

Pidde Andersson sa...

Aha, jag noterade bara namnet Hyams. Får väl gå upp och ändra.
Jag undrar också Andre Who?, men flera pers på ett internationellt forum jag är med på verkar vara fans av den där Andrei; även amerikaner.

Skicka en kommentar