måndag 2 november 2009

Solomon Kane

Solomon Kane är en av alla pulphjältar som Robert E Howard skapade. Jag har aldrig läst berättelserna om Kane, inte i skönlitterär form, men 1970-talets serieversion från Savage Sword of Conan gick ju ibland i svenska Conantidningar. Äventyren med Kane var ofta snyggt tecknade, men rätt träiga och svårlästa. Jag blev aldrig riktigt klok på vad han var för någon, vad det hela gick ut på.
Nåja. Nu blir han film och här är första trailern:Tja... Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka... Lite som VAN HELSING men allvarligare?

3 kommentarer:

Niklas sa...

Tycker att det verkar, i brist på bättre uttryck, ascoolt! Undrar om den går upp på en biograf nära mig...?

Pidde Andersson sa...

Jag tyckte även att trailern till VAN HELSING var ascool...
Om den går upp nära dig, tja, det beror väl på var du bor... Men det känns aningen tveksamt att det blir svensk biopremiär, eller hur.

Niklas sa...

Yes, good point. Minns inte vad jag tyckte om Van Helsing-trailern, men filmen var ju... sådär, om än lite smårolig.

Skicka en kommentar