lördag 28 november 2009

Ninja för mig, kanske för dig

Igår hade Warners NINJA ASSASSIN biopremiär i USA, och efter att ha läst en lång rad recensioner, känner jag mig mindre lockad att se den - folk klagar på att den är illa klippt, har för mörkt foto, det går inte att se vad som händer, och det datoranimerade splattret övertygar inte.
Fast det är klart, så kollade jag in The Cinema Snobs recension HÄR, och genast verkar allt så mycket bättre.
...Men jag tror fortfarande att NINJA med Scott Adkins från NU Image är den film som gäller. Förvisso är den HÄR recensionen rätt sval, men killen som skrivit den verkar lite småtrist och gillar tydligen inte tjoflöjtfilm. NINJA har alltså redan haft biopremiär i Malaysia. I västvärlden släpps den direkt på DVD först nästa år.
Jag tycker i alla fall att filmen verkar hur bra som helst.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar