torsdag 19 november 2009

Kufar

Jag tyckte att det bodde många märkliga människor i Landskrona, men de var nog mest "vanligt folk" och inte som jag (ignorant jävel som tror att han är något). Göteborg, och i synnerhet områdena kring Järntorget, brukade bjuda på massor av rejält konstiga typer, samt alkisar, hemlösa och otäcka typer. Men det känns som om så inte är fallet längre, Göteborg har blivit rätt poshigt lite överallt, trots grava proggtendenser.
Men Malmö! Herregud! Malmö är ju kufarnas Mecka! De är överallt. Vissa är riktigt påträngande och har börjat gå in på restauranger och hamburgerbarer för att tigga.
Men de fick mig att fundera på en sak jag aldrig reflekterat över: påfallande många kufar pratar oavbrutet med sig själva.
Hur är det, hör man inte sig själv då? Märker man inte att man pratar? Jösses, tänk om JAG pratar med mig själv utan att veta om det!

3 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Jag gillar dina små vardagsbetraktelser mellan varven men... jalla med New Moon-recensionen nu va! :-) Twilight-recensionen var ju klockren så det ska bli kul att se vad du tyckte om den nya.

Pidde Andersson sa...

Men nu ligger ju NEW MOON-recensionen där, så gnäll inte!
Nu ska jag äta lunch.

Pidde sa...

Nej du pratar inte med dig själv. Däremot skickar du mail, sms och bloggkomentarer till dig själv utan att minas att det är du själv som gjort det. Du, eller ska jag kanske säga "vi", lider av en mycket svår åkomma. Kuf är bara förnamnet för oss.
BTW, jag skulle hälsa från Pidde Andersson. Jag sprang på honom på stan och han undrade hur det var med dig.

Skicka en kommentar