fredag 30 oktober 2009

Joe Dante tillbaka

Joe Dante är en regissör vi gillar här på TOPPRAFFEL! Och du gillar ju Joe Dante du också.
Fast han har ju inte gjort så mycket de senaste åren. Ett par episoder av MASTERS OF HORROR, och några mindre grejor som inte synts alls.
Men nu är Dante tillbaka - tillsammans med Roger Corman och med ett intressant/besynnerligt projekt.
SPLATTER är något slags följetong på nätet. Medverkar gör bland andra Corey Feldman (vars fru ansökte om skilsmässa häromdagen) och Tony Todd, och även om handlingen inte verkar vara något speciellt, så görs SPLATTER enligt ett nytt koncept:
Tittarna ska rösta på vilken rollfigur som ska dödas i nästa veckas avsnitt! Detta innebär att man efter omröstningen har sex dagar på sig att skriva, spela in och redigera nästa avsnitt. Richard Christian Matheson, son till den berömde Richard Matheson, står för manus.
Splatters hemsida finns HÄR.
...Jag bör kanske tillägga att det inte går att se på avsnitten utanför USA.

3 kommentarer:

Heath Rodger sa...

Jasså, ska paret Feldman skiljas?!

Känns som igår då man gick korridoren fram på stadshotellet i Lund och fick en blick av en passerande storbystad brunett och tyckte livet var gött... tills min fotograf/kollega sa till mig att det var Corey Feldmans fru och att de säger sig gilla trekanter...?

Pidde Andersson sa...

Corey, frugan och Michael Jackson, då?
Fast hon var ju jävligt trevlig, faktiskt.

Thomas sa...

Har inte Joe Dante rätt mycket på gång? "The Hole" har väl visats på några festivaler till ganska positiva recensioner, tror jag. Sen skulle han väl regissera "Thirst", en remake på den gamla australensiska skräckisen? Det hade onekligen varit kul om fler av det gamla gardet kunde få en revival, t. ex John Landis och John Carpenter. Förutom "Masters of Horror", som du nämnde, så har deras karriärer varit otäckt stillastående de senaste åren.

Skicka en kommentar