söndag 25 oktober 2009

Casablanca i Malmö

Dagens gästbloggare är Åke Cato, som skriver:

På Casablancas tid tog jag varje morgon hissen ner till detta kondis och inhandlade färska fransbröbullar. Hump och Ingrid hängde på väggen. Den glade bagaren kom understundom ut och pratade. Han sjöng inte som löjtnant John Forssell, men han hade ofta mjöl på näsan. På Barista har jag inte varit en enda gång. Trots att jag visst det kan uppskatta en latte då och då. Och trots att pigorna som serverar är lagom unga och granna att se på, egenskaper som man gillar i min ålder.

Morgondagens gästbloggare: Jon Skolmen om Kafé Skåne i Göteborg. Nä, nu ljuger jag.
(Och ovanstående kommentar till nedanstående inlägg om kaffe skulle hamnat som vanlig, öh, inläggskommentar, men det försvann upp i bloggosfären, så istället blev det detta trevligare alternativ)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar