måndag 5 oktober 2009

Åsa-Nisse re-imagined

Den här SyFy-Fantomengrejen fick 91:an- (och tidigare Fantomen-)redaktören Björn Ihrstedt att tänka på ett gäng från TV som för ett par år sedan ville göra en TV-serie om Åsa-Nisse. HÄR kan vi snacka om re-imagined concept:
Åsa-Nisse skulle bo i radhus - och Klabbarparn skulle vara kroat, eller om det nu var kurd!
Ja, vad fan ska man säga? "Nilsson, Nilsson"?
...Jösses...

4 kommentarer:

Bret Easton Älgis sa...

Jag vet faktiskt inte hur jag kom att tänka på detta, men Fantomen, Mandrake och 91:an i all ära... Vad tyckte du om den senaste Indiana Jones filmen?

Jag har letat efter en recension av dig men det verkar inte som du gjort nån?

Pidde Andersson sa...

Jo då, visst har jag recenserat den. Men inte i min reguljära blogg. Du hittar den i specialbloggen "Cannes 2008" och länk dit finns i spalten till höger. Jag vill minnas att jag var snäll och gav filmen en trea, men den borde kanske fått en tvåa...

Andreas sa...

Men är det nån som vet hur det blir med det här Åsa-Nisseprojektet som Henrik Dorsin står bakom? Hur re-imagined blir den?

Pidde Andersson sa...

Enligt de på Egmont som läst manuset, är det jävligt flippat. Men mer vet jag inte.

Skicka en kommentar